søndag 27. april 2008

Hvor er Fretex-containeren?

Foto: Kow d.e. 230408 ©
Klikk på bildet og se større versjon

Her burde det stått en Fretex-container hvor Follofolk kunne levere fra seg brukte klær. Frelsesarmeen har lovet å sette opp en mottaksboks her, men den lar vente på seg.

DrøbakNotater har ivret for å få Fretex-container til Drøbak - eller i alle fall Frogn. Men Frelsesarmeen har svart at de ikke har noen planer om å imøtekomme dette ønsket. Det er en beslutning vi håper at Fretex vil revurdere. Klikk på lenken Savner Fretex-containere i Frogn og og se hva vi tidligere har skrevet.

Men på Vinterbru lovte Frelsesarmeen i januar i år å sette opp en mottaksboks , trolig i løpet av 1. kvartal i år. Se innlegget Fretex svikter Drøbak, men setter opp boks på Vinterbro.

Det aktuelle kvartalet er godt og vel over. Onsdag 23. april gikk vi rundt og lette, men noen Fretexboks fant vi ikke. Og slett ikke der man burde kunne forvente å finne den.

Odd Dahl som er leder for kundesenteret til Fretex Øst-Norge AS, har tidligere uttalt til DrøbakNotater at de boksene som tidligere stod på Vinterbro ble fjernet p.g.a. ødeleggelser, men at det er inngått avtale med Vinterbro Senter om ny utplassering.

Vi håper det går raskt for i mellomtiden blir mye brukbart tøy kastet. Det taper vi alle på. Ikke minst Fretex.

Ingen kommentarer: