torsdag 24. april 2008

Grå guttesykkel stjålet på Heer

Foto: Kow d.e. 230408 ©
Klikk på bildet og se større versjon


Slik så den stjålne sykkelen ut. Bortsett fra at den var grå, ikke blå slik årets modell er. Ellers er den grå fjorårsmodellen og årets modell like, opplyser Coop som har vært velvillige og tillatt oss å fotografere sykkelen.

På Heer er det en gutt som er lei seg. Noen tjuvradder har stjålet sykkelen hans. Natt til søndag i helga som var, har de gått inn på gårdsplassen og inn under overbygningen som fungerer som stall for vogner, lekesaker - og altså sykkelen - og forsynt seg. Sykkelen er vekk.

Hvem som natterstider stjeler en barnesykkel, kan man filosofere over. Barn er det nok ikke.

Men kanskje er det unge som stjeler for å "bølle", og for herje og ødelegge for å vise hvor tøffe de er. Eller hvilke tullinger de er. For det må stå dårlig til med unge som må hevde seg i flokken ved hjelp av slike ynkelige metoder.

Ryktene forteller om biter av oppskårne dekk i området, så denne teorien kan vel ikke helt utelukkes.

Eller det kan være voksne folk. Som stjeler til egne barn eller med sikte på å selge videre. Her til lands - eller kanskje mest trolig, i land lenger øst. En pent brukt guttesykkel for aldersgruppen 5-6-år og oppover, blir nok populær der den kommer. Mens den egentlige eier feller tårer over den tapte sykkelen sin.

Men om det nå skulle være herverk, og at restene etter ødeleggelsene ligger henslengt på Heer et sted eller i skaurabber og grøftekanter eller på jorder i nærheten, hører vi gjerne om det. Både Marius, som eier sykkelen, foreldrene hans, og "Mor" og "Moff". Og "Moff" er meg som lager denne bloggen, og jeg har telefon 64 93 08 01 og mobil 91 18 22 29.

Vi håper på tips!

Ingen kommentarer: