torsdag 5. juni 2008

UFF grep sjansen

Foto: Kow d.e. 050608 ©
Klikk på bildet for å se større versjon

Mens Fretex ikke har klart å komme på banen, har UFF grepet sjansen og satt opp flere store, gilde innsamlingsbokser på Bankløkka.

Trass i påtrykk fra DrøbakNotater og Follo Ren, med moralsk støtte fra ordfører Tore Vestby, har Frelsesarmeen ikke maktet å få satt opp Fretexbokser på Bankløkka.
Det har fått UFF (Ulandshjelp fra Folk til Folk) til å handle. Raskt og effektivt.
Flere store, gilde innsamlingsbokser står nå på Bankløkka ved siden av innsamlingscontainerne hvor du kan kaste plast, papir, glass m.v. UFF-boksene ser solide ut. Vi får håpe at de motstår plyndrere som gjerne vil forsyne seg før de rettmessige mottakerne får sitt.
Nå går mye av det tøyet, skoene m.v. som Fretex hadde kunnet glede seg over, til UFF.
Vi får håpe at det der kommer til nytte, og at de pengene det innbringer, blir anvendt på prosjekter som gjør livet bedre for personer som virkelig er nødstedte og trenger hjelpen fra det rike nord.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei Kay Olav,

.... godt observert. Nå får innbyggerne i Drøbak igjen muligheten for å støtte UFFs utviklingsprogrammer i det Sørlige Afrika og India. Per i dag driver Humana People to People 225 utviklingsprogrammer. Bl.a. drives 22 lærerskoler som har utdannet 6000 skolelærere til landdistriktene i Mozambique, Angola og Malawi samt det store anti-Aids programmet TCE (Total Control of the Epidemic) som per i dag når ut til 4,2 millioner mennesker. UFF gav i 2007 prosjektstøtte til 17 av Humana People to Peoples programmer med NOK 6 millioner - alle skapt gjennom innsamling, sortering og salg av brukte klær i Norge. Vi takker for bidraget - og er glade for å være tilbake på plass i Drøbak.

Du kan lese mer om vårt arbeid på www.uffnorge.org og www.humana.org.