lørdag 28. juni 2008

Flott sommerlørdag i Drøbak

Foto: Kow d.e. 280608 ©
Klikk på bildene for å se større versjon

Det var mange handlende, et stort antall besøkende og stor stemning på Torget i det fine sommerværet.


Først spilte Drøbak Trekkspillklubb. Deretter overtok "Promenaden". Begge utfordret godfoten med glade låter.


Folk koste seg i Drøbak lørdag. Torget var fult av handlende og nysgjerrige skuelystne. I gatene var trafikken stor av folk som flanerte og tok idyllen i øyesyn. Butikkene gjorde business og ved uteserveringene var alle sitteplasser opptatt.

På benkene utenfor biblioteket og ved parken og fontenen slappet folk av og nøt stemningen. Bl.a. musikken som først Drøbak Trekkspillklubb og senere Nordre Skøyen Hovedgårds PromenadeOrkester, "Promendaen", sørget for. At stemningen var god og avslappet, var lett å merke. Folk nynnet med, og markerte takten med godfoten, mens lystige toner lød ut over Torget.

Selv om det var mange mennesker i Fredrik Stabel og AvisTegnernes Hus og så på tegningene til Lise Myhre - skaperen av den populære, "svarte" tegneserien Nemi - og karikaturene til avistegner Inge Grødum - og ikke dårlig besøk i Varmbadet hvor lokale kunstnere stiller ut -var det godt besøk i Badeparken, på Molo B og i Båthavna forøvrig. Busser satte av turister på og ved Sjøtorget, og som for å gjøre bildet av sjøbyen Drøbak fullstendig, gikk Color Fantasy og cruiseskipet Crown Princess forbi like utenfor fjæresteinene.

En bedre sommerdag i Drøbak kan ingen ønske seg.

Ingen kommentarer: