onsdag 11. juni 2008

Sangkveld i Frogn kirke


Foto: Kow d.e. ©
Klikk på bildet for å se større versjon







Aspirantkoret synger under Danuta Kozons kyndige ledelse.


Danuta Kozon gjør mer enn å arrangere konserter med toppmusikere i Drøbak kirke. Hun sørger også for rekruttering til Frogns allerede mangfoldige musikkliv.

Hver tirsdag ettermiddag samler hun små aspiranter til øvelse i Frogn kirke. Kyndig og myndig leder hun de små inn i sangens og musikkens verden. Og arbeidet bærer frukter. Både i form av interesse, opplevelse og kunnskap.

Nå er øvelsene over for denne sesongen, og koret tok i går kveld sommerferie med en konsert i Frogn kirke for foreldre, søsken, besteforeldre og andre interesserte. Og det ble en opplevelse. Ikke minst for pårørende som så og hørte sitt avkom synge. Applausen talte sitt tydelige språk.

Fortjent applaus fikk også "Det norske guttekor" - et annet av Danuta Kozons musikalske tiltak som også hadde avslutning - og "Drøbak kantori" som gav til beste flere sangnumre med en spennvidde fra det lette og morsonne til det sakrale.

Og Danuta Kozon fikk velfortjente blomster for innsatsen med rekrutteringsarbeidet. Det fikk også Ellen Bjørnebye - som for øvrig spilte tverrfløyte under gårsdagens konsert.

Og etterpå var det kaker og kaffe og saft - som foreldrene hadde ordnet i stand.

Ingen kommentarer: