tirsdag 8. januar 2008

Savner Fretex-containere i Frogn

Fretex er et utmerket tiltak. Brukt tøy kommer andre til nytte i stedet for å bli kastet på dynga. Og Frelsesarmeen får penger så de kan hjelpe nødstette. Men i Frogn får man ikke levert tøy til Fretex.
- Vi har hatt tøycontainere ved Drøbak City , men boksene stod i samme område som containere for plast, papp/papir og elektrisk avfall. Dette medførte at området ble forsøplet, og da ønsket ikke grunneier å ha noen innsamling der lenger, opplyser Odd Dahl i Fretex Øst-Norge til DrøbakNotater.
- Boksene ved Vinterbro er også borte?
- De ble ukentlig utsatt for hærverk, så vi fant ut det ikke var lønnsomt å ha dem der lenger. Men vi har vært i kontakt med senterledelsen og har blitt enige om at vi skal prøve å sette ut igjen bokser der. Tidspunkt for dette er ikke bestemt ennå.
Fretexbokser på Vinterbro er bedre enn ingen ting, men selvfølgelig bør det være minst en boks i Drøbak. Det bør Fretex klare å få til. Alternativet er at mye brukbart brukt tøy går i søpla i stedet for å bli gitt til Fretex slik at det kan komme til nytte. Det kan ingen være tjent med.
w

Ingen kommentarer: