tirsdag 20. mai 2008

3 kjærkomne poeng til DFI


DFI vant 2-1 og fikk med seg tre poeng fra Fredrikstad nye stadion i går. Trener Espen Haug mener at kampen var årsbeste for badebylaget.

Samtidig hevder FFK at de stilte med det sterkeste FFK 2-laget hittil i år. Med flere A-lagsspillere. For eksempel Andreas Tegström, Hans-Erik Ramberg og målscorer Michael Truelsen

Det stiller DFIs innsats i et ekstra flatterende lys.

Espen Haug sier til Amta at han er spesielt fornøyd med at spillerne til punkt og prikke fulgte det taktiske opplegget. Det skulle bare mangle. Hva skal man med dyre trenere og strateger hvis spillerne skal gjøre som de selv vil?

Flere mener at det var Espen Haugs innsats på banen som utgjorde den store forskjellen fra tidligere kamper i år. Han løftet DFI flere hakk, mener observatører. Som også berømmer Knut Hove Heiaas og Fredrik Dahm.

ØB siterer Hovel Heiaas som mener at Espen Haug for framtiden må ta ut seg selv på laget. Etter som han utvilsomt er DFIs beste spiller. Haug selv svarer: - Vi får se.

Dette er et dilemma. DFI trenger poeng, og det kan Haug bidra til å skaffe. Samtidig har DrøbakNotater advart mot at Haug gjør laget avhengig av at han er på banen til enhver tid. Laget må lære å stå på egne ben.

ØB mener at det å flytte Fredrik Dahm fram som spiss og Jamal El Mazar ut på venstrekanten, gav DFI mer tyngde framover. Kanskje det er slike rokkeringer som skal til.

Så kan Espen Haug bruke seg selv slik Ferguson brukte Solskjær: Som innhopper og måltyv når det røyner på. I motsatt fall, vil han raskt kunne forløfte seg. Det er ingen tjent med. Vi trenger en trener med mentalt og fysisk overskudd. Sesongen til ende.

Ingen kommentarer: