søndag 3. august 2008

DFI fortsetter å vinne


DFI ser ut til å fortsette der hvor laget slapp før ferien. 3 – 1 over Manglerud Star Toppfotball er betryggende. Så meget mer som DFI scoret alle målene.

T.v.: Trygve Velten tilbake i DFI-trøya.

Bjørn Totland nettet sikkert på straffe.
Trygve Veltens tilbakevenden har ikke akkurat svekket laget. I ”debut”-kampen scoret han et spillemål, og ble for øvrig tildelt ”Amtakruset” som bestemann på hjemmelaget. Scoret gjorde også Oluwafemi Jimo, og viste at ingen kamp er over før dommeren har blåst av.
Espen Frøystveit fikk også nettkjenning, men det var på gal side av banen. Heldigvis ble ikke selvmålet avgjørende. Han bør glemme fadesen så raskt som mulig og tenke framover. Alle kan være uheldige i et presset situasjon.
Vi tar kamp for kamp og ingen gleder på forskudd, men dette ser lovende ut. Nå gjelder det å holde stilen og ”trøkket” oppe og ikke tillate noen krumspring fra Raufoss neste helg.
Raufoss har hanket inn 4 poeng på de tre siste kampene. DFI har erobret 7. Men det er ikke statistikken som avgjør fotballkamper. Ballen er rund, og neste kamp, er en ny kamp.
Mjøndalen fortsetter å vinne og Lørenskog tar poeng på bortebane, så den som skal konkurrere om opprykk, skal slå alle – hjemme og borte. Og Follo jager bakfra. Derfor er bare tre nye poeng et akseptabelt resultat på Raufoss.
Tvi. Tvi.

Ingen kommentarer: