torsdag 7. mai 2009

DFI - Korsegård 3-1

Foto: Kow d.e. 050509 ©
Klikk på bildet for å se større versjon

Banen på Høyås er liten og merkingen forutsatte at det ikke ble straffer, og 5-meteren måtte man bare tenke seg, men ellers gikk kampen unna etter forutsetningene.

Fotball er ikke bare for A-lagsspillere og eliteutøvere. Jeg hadde nesten sagt tvert i mot. Kamper i de lavere divisjonene kan være like underholdende og inneholde vel så mange overraskelsesmomenter som toppfotballen gjør.
Presisjonen er ikke alltid på topp, og "one touch" er den mest utbredte teknikken. Få ballen unna så fort du kan!
Det er ikke utelukket at spillere som ikke utmerker seg med teknikske ferdigheter, hadde fått utrettet mer om de tok kontroll over ballen og spilte den videre på en slik måte at medspillerne kunne løpe i posisjon og skape farligheter i stedet for tilfeldigheter.
I fotball er det målene som teller.
På Høyås tirsdag møtte tredjelaget til DFI, Korsegård IF fra Askim .
Askimlaget scoret først, men DFI puttet på flest og kunne gå av banen med seier og 3 poeng.
Per Winther var dagens dommer og ville ikke ha noe tull - verken på banen eller av publikummere som oppholdt seg ved "innbytterbenken".
Han delte ut to gule kort - begge til DFI-spillere - og dempet gemyttene hos overivrige, hissige unge spillere som trodde at de kunne gjøre som de hadde lyst til.
Hvem Per Winther er?
Jo, han er broren til bloggeren som har skrevet disse linjene, og som fikk halvannen times opphold i kald, meget frisk luft på Høyås, og en påminnelse om at fotball er en salig blanding av lek og blodig - i dobbelt forstand - alvor uansett om man spiller i 2. divisjon eller 6.
Mange publikummere var det ikke, men vi som var der hadde en underholdende stund.

Ingen kommentarer: