mandag 6. oktober 2008

DFI slo Fredrikstad


Raymond Kvisvik (t.h.) ble for liten mot Espen Haugs gutter på Seiersten i kveld.

Seiersten stadion: DFI - FFK2 2-0

FFK2 kom til Seiersten for å vinne. Det klarte de ikke.
Det hjalp ikke om de stilte med spillere som Raymond Kvisvik, Michael Trulsen, Dominic Adiyiah og Andreas Tegström. Elitespillere eller ikke. På Seiersten ble de et nummer for små.
DFI som har en formkurve som en middels berg- og dalbane, tok seg sjøl i nakken, scoret et mål i hver omgang og klatret nesten opp i ryggen på Lørenskog og Mjøndalen på tabellen.
På nettsiden sin mener FFK at DFIs første mål kom etter en stygg feil av FFK-forsvaret. Jo, jo – alle mål er egentlig resultat av ”forsvarsfeil”. Det forringer ikke DFIs prestasjon. Laget slo et FFK med flere dyre stjernespillere. Det står det respekt av.
Vi har forutsagt at DFI neppe tar poeng mot Mjøndalen på Nedre Eiker kommende lørdag, men er villige til å revurdere det etter at ”runner up” Raufoss tuktet bruntrøyene. Kanskje Mjøndalen er nede i en aldri så liten bølgedal, og DFI på veg opp. Da kan det bli poeng. Hvis DFI holder hodet kaldt, og husker på at en fotballkamp varer 90 minutter – minst, og at hele kampen skal spilles før poengene deles ut.
Og: Selv om det neppe blir noe opprykk i år –noe som kanskje er bra, når det kommer til stykket - er det noe som heter best i Follo. Laget som har lagt beslag på dette navnet, er nå trolig hektet av, men fotballen er rund som det klisjemessig heter. Man vet aldri … Så stå på for fullt til siste øyeblikk selv om det ikke blir 1. divisjon neste sesong.

Ingen kommentarer: