lørdag 18. april 2009

Frogn Arbeiderparti feiret 100 år

Foto: Kow d.e. 170409 ©
Klikk på bildet for å se større versjon

Frogn Arbeiderpartis formann, Kjell Engebretsen, mottar gavene fra landspartiet av statsråd Dag Terje Andersen. T.v.: May Granum. T.h.: Akershus Arbeiderpartis formann, stortingsrepresentant Sverre Myrli.

Frogn Arbeiderparti fylte 100 år 7. februar.
I går ble jubileet feiret med fest på Folkvang.
Der var jubilerende partimedlemmer og gjester fra Det norske Arbeiderparti, Akershus Arbeiderparti og Enebakk Arbeiderparti som representerte Arbeiderpartilagene i Follokommunene.
Ordfører - eller borgermester som han ble utropt til - Thore Vestby, representerte Frogn kommune, og sa i sin tale at han ønsket at det skulle gå bra med jubilanten, men ikke for bra, som han raskt la til.
Alle gjestene pluss formannen og Aasmund Berg talte og arbeidersanger ble sunget, akompagnert av Åse Steinbakk, som forøvrig spilte under hele det lange taffelet, og Noralv Teigen underholdt med utdrag fra "Det lykkelige valg" og med en aktualisert utgave av Peer Gynt på sognamål.
Etter god mat fortsatte partimedlemmene å hygge seg ut i de små timer.
Før de gikk hjem, fikk både de og gjestene med seg en nyskrevet og nyutgitt bok om Drøbak og Frogn Arbeiderpartiers 100 årige historie.
Bilder og mer detaljert omtale av festen og talene vil bli lagt ut på bloggen http://frognarbeiderpartinotater.blogspot.com/ som også inneholder partihistorien og mange episoder fra lokalhistorien.
Se også amta.no

Ingen kommentarer: