torsdag 5. mars 2009

Brukt murstein fra Hamborgbrygga

Foto: Kow d.e. 040309 ©
Klikk på bildet for å se større versjon

Kommunen skal rive mursteinshuset på Hamborgbrygga og ønsker å selge steinen.

Brukt murstein er et fint materiale og egner seg både til bygging og dekor.
Den som har bygge- eller oppussingsprosjekter på gang, bør derfor benytte sjansen når Frogn kommune nå skal selge teglsteinene fra mursteinhuset på Hamborgbrygga.
Huset kan ikke restaureres og bevares, sier ekspertisen.
Det blir for dyrt.
Vi hører at huset er så dårlig at kommunalt ansatte vegrer seg for å gå inn i det.
Merkelige greier, for huset var jo i bruk inntil ikke altfor lenge siden, men vi får tro at ekspertene vet hva de snakker om
Steinen skal "selges som den er i nedrevet tilstand" forteller kommunen. Du må altså selv fjerne uønsket mur og puss, men det går lett hvis du tar naturen til hjelp. La steinen med murrestene ligge ute i kulda vinteren over, så kan du rengjøre den med minimal anstrengelse når frosten har gjort sitt. Da sitter du igjen med vakker, gammel, slitt stein, og med et stykke Drøbakhistorie på kjøpet.
Steinen må hentes på stedet og fjernes "i løpet av relativt kort tid av hensyn til annen aktivitet på eiendommen", poengterer kommunen som ber interesserte gi bud i e-post til postmottak@frogn.kommune.no eller i brev innen 20. mars 2009. Trenger du flere opplysninger, kan du henvende deg til kommunens servicetorg på telefon 64 90 60 00.
Det er altså bare å sette seg i sving.

Ingen kommentarer: