tirsdag 25. august 2009

Vakker solnedgang

Foto: Kow d.e. ©
Klikk på bildet for å se større versjon

Malerisk solnedgang sett fra Båthavna. Vakrere kan det nesten ikke bli.

Drøbak tar seg godt ut enten det er soloppgang, lys dag - eller solnedgang.
Solnedgangene er likevel de mest stemningsfulle, og noen kvelder er vakrere enn andre.
Som den augustkvelden da dette bildet ble tatt.
Lufta var behagelig varm selv om en kveldsbris kruste sjøen slik at strålene fra den fallende sola kunne speile seg i krusningene og lage en gullgate fra fyret i Båthavna til der den gikk til hvile langt ute i vest.
Noen båter krysset sjøen på veg hjem til trygg havn.
Fuglene hadde tydeligvis allerede tatt kvelden, og kioskvert Spansk stengte havnekiosken etter dagens handel, satte seg i sin bil og forlot havneområdet.
En ung dame konkurrerte med bloggeren om få de beste bildene av sola som la på mere rødt og gull før den sakte senket seg under horisonten.
Et par fra Sætre tok på hjelmene for å kjøre sin nye flotte motorsykkel gjennom tunnelen under fjorden hjem til den andre siden etter å ha avlagt idyllen på østsiden et besøk.
Et par biler rullet ut fra plassen langs det nye gjerdet til Biologen, og vi ble stående å nyte synet av det siste fargespillet, før sola endelig dukket under og gikk til hvile slik at også vi kunne søke hjem til vårt.
Og mere var det ikke.

1 kommentar:

Anonym sa...

Detter er en vakker beskrivelse av en solnedgang. Jeg ble nesten rørt. Well done my friend. Keep it up like this, and you will become a huge write. Good luck son!