mandag 10. august 2009

DFI trues fortsatt av nedrykk


DFI er stadig faretruende nær 3. divisjon, mens rivalen Follo har en fot i Adeccoligaen.



Ullern tapte i helga 3-0 for Nardo og ligger dermed fortsatt sist i 2. divisjons avdeling 2. Etter tapet for Follo ligger DFI på en dårlig 2. plass. Bakfra!
I neste runde møter DFI nettopp Nardo som inntar 9. plassen. Forfra.
Ullern tar i mot Byåsen hjemme. Hvis Ullern skulle vinne, blir det tett i bunnen.
Steinkjær som ligger på plassen foran DFI, skal møte naboklubben Levanger som ligger på 5. plass med 15 poeng, og altså også slåss i nederkant av tabellen.
I et lokalderby kan alt hende. Deler de to trønderlagene på poengene, mens det tredje trønderlaget slår DFI på Seiersten, kryper de ubønnhørlig i fra slik at det blir enda vanskeligere enn det allerede er, for DFI å kare seg bort fra faresonen.
Enda verre vil det være om Kristiansund på 4. plassen bakfra skulle ta poeng fra Rosenborg 2. Kampen finner sted i Kristiansund, men vi får håpe at trønderne fratar reservetrønderne alle poengene slik at DFI har noen å passere på veg oppover tabellen hvis de skulle begynne å vinne.
På topp troner konkurstruede Follo 9. poeng foran Lørenskog, men Skarbøvik har to kamper til gode og kan sanke 6 poeng og gå forbi Lørenskog. Follo vil imidlertid fortsatt lede med klar margin.
La oss for fotballens skyld håpe at Follo også vinner kampen mot skattefuten.
Å bli slått konkurs akkurat i det man er i ferd med å ta steget opp i Adeccoligaen, vil være uutholdelig bittert.
Så selv om mitt hjerte er i DFI, sier jeg: Stå på Follo! Lykke til.

Ingen kommentarer: