torsdag 24. april 2008

Kjør Smievegen, sier skiltene Nei ,sier politiet

Foto: Kow d.e. 230408 ©
Klikk på bildet og se større versjon

Kjør til høyre her for å komme til golfbanen, Follo Museum og Seiersten skanse sier skiltet. Og vegen du da må kjøre, er Smievegen. Som politiet mener er forebeholdt oppsitterne. Nå bør politiet bringe klarhet i saken.

Den 16. april skrev DrøbakNotater om bilisten som hadde fått 4000 kroner i bok for å kjøre Smievegen. Se Ikke forbudt å kjøre i Smievegen? ved å klikke på lenken. En representant for politiet uttalte til ØB og Amta at vegen er forbeholdt dem som bor der.

DrøbakNotater mener at politiet her gir feilaktige opplysninger, og underbygger dette med bilder av skiltingen på stedet.

Sammen med skiltet som er avbildet overfor, sier dette skiltet at du kan kjøre Smievegen bare du ikke kjører gjennom til de tre vegene som er nevnt.


I dag bringer vi bilde av et nytt skilt. Det står på hovedvegen vis a vis bensinstasjonen på Dyrløkke, og sier at vegen til golfbanen, Follo Museum og Seiersten skanse, går til høyre. Altså opp Smivegen.

DrøbakNotater sendte e-post til Follopolitiet og gjorde oppmerksom på at trafikkordningen i og ved Smievegen umulig kunne være slik politiet sier at den er. Fortsatt har vi ikke hørt noe fra politiet.

Nå utfordrer vi på ny politiet til å studere saken og komme med en avklaring. For personer som stadig ferdes i området, og for dem som bruker Seierstenmarka, er det viktig å vite hva man har lov til , og hva man risikrer bøter i megaklassen for å gjøre.

M.a.o: Gjelder skiltene, eller gjelder politiets utsagn om at Smievegen er forbeholdt dem som bor der?

Ingen kommentarer: