mandag 2. juni 2008

Mer hestemøkk

Foto: Kow d.e. 050408 ©
Klikk på bildet og se større versjon

Her er ferske "hestepærer" på ganske eksakt samme sted i Ekesvingen som de vi fotograferte 5. april i år. Om det er ryttere fra Ridesenteret eller private oppstallere som ikke har ryddet opp etter seg, vet vi ikke. Det vi vet er at rytterne og de hesteinteresserte lover bot, men ikke viser bedring. Hestemøkka søpler til fortau, gangveger, stier og boliggater.

Etter innlegget Hestemøkk på fortau, gangstier og veger som vi offentliggjorde på Drøbaknotater den 5. april i år, fikk vi svar fra beathe fra Drøbak Ridesenter som sa at de stadig minner "oppstallørene" på at de skal rydde etter hestene. Og at de skal "ta det opp igjen (og igjen og igjen)".
Og det er tydeligvis nødvendig. Vi plasserer ikke ansvaret ensidig på Drøbak Ridesenter, for vi vet ikke hvilke hester som kommer fra Ridesenteret, men etter som de har den største tettheten av hester og ryttere, er det vel en viss sannsynlighet for at noen av de forurensende hestene kommer derfra.
Ledere ved Ridesenteret savner at det blir skrevet om "det positive med et ridesenter i nærmiljøet".
Det ser vi ikke bort fra at vi vil gjøre, men vi vil ikke la være å skrive om det kritikkverdige fordi om det også finnes positivt å si. Hestemøkka slutter vi å skrive om den dagen det ikke er noe å skrive om lenger.
Det er altså rytterne og hestemiljøet som avgjør hvor mye kritikk det skal bli, og hvor lenge den skal vare.
Rydd opp, og klagingen er slutt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hesteierne bør ha med seg pose for å samle hestemøkken i etter at hesten har gjort fra seg ! eller be heste eierne holde posen så kan hesten bæsje i posen i steden på bakken syns jeg da (!)