søndag 29. juni 2008

Drøbakkunstnere i Varmbadet

Foto: Kow d.e. 280608 ©
Klikk på bildet for å se større versjon

Kunstneren Trudy Wollbraaten sammen med tre av de bildene hun har med på utstillingen i varmbadet. Her er mye spennende fra kunstnere med tilknytning til Drøbak.

Det var riktig en kunstdag i Drøbak i går. Tegnerne Lise Myhre og Inge Grødum inntok Fredrik Stabel og AvisTegnernes Hus, og i Varmbadet ble Drøbak Kunstforenings sommerutstilling åpnet.
Her var noe for en hver smak. Og en hver lommebok. Fra Mette Schaus høyt prisede bilder i akryl og kull, fra 40.000 kroner og nedover, til Terje Risbergs mezzotinter til i underkant av 1000-lappen.
Slike lokale kollektivutstillinger vil alltid ha bilder av varierende kvalitet, men smaken er forskjellig, og gjennomsnittsnivået på de utstilte arbeidene er respektabelt.
Selv har vi sansen både for det pene figurative, og for mer eksperimenterende og utfordrende uttrykksformer. Og for det uforutsigbare og kryptiske som i Trudy Wollbraatens bilder av "missing legs" og "emergency exits".
Men ta ikke våre ord for "god fisk". Gå og se selv. Utstillingen står oppe til 27. juli. Så du skal ha forferdelig mye å gjøre, for ikke å rekke et besøk.

1 kommentar:

Anonym sa...

Takk for besøk på galleriet i går, alltid hyggelig med god presse! :-) På vegne av kunstnerne i Varmbadet, og god sommer fra Trudy W!