søndag 13. juli 2008

DFI overkjørte Valdres på Seiersten

DFI-Valdres 6-1
Valdres gruet seg til å møte DFI på Seiersten og ventet en knalltøff kamp. Det hadde de god grunn til, skulle det vise seg.
Valdres slo Strømmen 4-0 i sin forrige kamp og stilte med tilnærmet samme lag mot DFI. Valdrisene var derfor i følge ”Avisa Valdres” betingede optimister.
Men optimismen fikk en brå slutt da DFI scoret etter 12 minutter og la på til 2-0 ti minutter senere.
Riktignok reduserte Valdres til 2-1, men så tok det helt av. Valdrisene hadde flere sjanser som de ikke greide å gjøre noe ut av – bl.a. brente de et straffespark - mens DFI scoret.
Fire ganger! Eller egentlig fem for DFI fikk annullert en scoring.
6-1 må nesten kalles massakre.
Fotball er lagarbeid, og her fungerte kollektivet. Det ville være galt å framheve noen spesielt, men de som hadde gleden av å sørge for uttellingene var Fredrik Dahm, Espen Frøystveit, Simen Rak Haugen, Marius Kristiansen, Magnus Oltedal og Bjørn Totland.
Men de må dele æren med resten av laget.
Etter denne kampen har DFI 23 poeng og inntar tredjeplassen på tabellen tre poeng foran Modum og fire foran Follo.
Bare synd at sommerferien kommer akkurat nå når DFI tydeligvis er i slag.
En galt brukt sommerferie kan ødelegge mye. La oss håpe at badebyguttene tar vare på formen slik at de kan starte høstsesongen med glede, overskudd og lekenhet. Kort sagt: På samme måte som vårsesongen sluttet, nemlig med braksuksess!