tirsdag 25. mars 2008

Stabelfamilien og Galleriet: Snakk sammen!

Foto: Kow d.e. 2008 ©
Klikk på bildet og se større versjon


Diskusjonen om Fredrik Stabel og AvisTegnernes Hus fortsetter. I dagens Amta legger familien Stabel - representert ved Karsten Jørgensen og Anne-Mette Stabel - fram nye avsløringer.

Så vidt jeg forstår, mener de at husets daglige leder har solgt egne Stabelbilder til fortrengsel for familiens. Hvis det er riktig, er det ikke bra.

Men det er ingen katastrofe. Markedet for Stabelbilder er trolig stort. Så lenge det dreier seg om grafiske blad som ikke er overpriset og som ikke blir tilbudt i for store opplag.

Familien føler seg forøvrig oversett. Styrelederen og daglig leder har ikke tatt kontakt med familien slik de lovet i januar. Nå er det snart slutt på mars, og familien har ingen ting hørt.

Her er det noe som ikke fungerer. DrøbakNotater har tidligere tatt til orde for at en person med autoritet trer inn og mekler mellom partene. En slik løsning er ikke blitt mindre aktuell etter det utspillet familien kommer med i dagens Amta.

Mekleren bør være en person som ikke har sittet i styret for Venneforeningen og på den måten har blitt en del av de etablerte frontene.

I stedet for å grave vollgraven mellom partene stadig dypere, bør en dialog komme i stand. Snart! Før skaden blir uopprettelig.


Ingen kommentarer: