At restaurantene aldri lærer.
Nå er et nytt spisested i Drøbak tatt av Mattilsynet for bruk av tvilsomt kjøtt.
Spisesteder som ikke følger matforskriftene til punkt og prikke, sager av den greinen de selv sitter på.
Dessuten ødelegger de for utelivsbransjen i Drøbak.
Etter hvert som flere blir tatt for å slurve med renhold og uidentifiserbart eller tvilsomt kjøtt, tenker folk selvfølgelig: Mon tro om det er noe muffens her. Da rammer det også de uskyldige.
At mistanken om tvilsom mathygiene etter hvert går ut over omsetningen i bransjen, kan det ikke være tvil om.
Drøbak markedsfører seg som turist- og utelivssted. Et dårlig rykte har stedet ikke råd til.
Det er prisverdig at Amta er våken og forteller hvem som fusker. Åpenhet gir dem som vil lure oss, færre muligheter til å lykkes.
Matsikkerhet og hygiene er alfa og omega i restaurantbransjen. De som ikke forstår - eller vil forstå - det, bør finne noe annet å gjøre.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar