tirsdag 23. september 2008

Målorgie på Seiersten


DFI - Stabekk 2 5-6

Marius Kristiansen, Bjørn Totland og Trygve Velten (bildet) scorte og scorte, men det ble ett for lite og ingen poeng.



Det var ikke bra.
Nå hadde DFI sjansen til å hekte seg fast i ryggen på Lørenskog, men så sviktet laget da det gjaldt som mest. Synd.
I fotballkamper skal det ikke scores 11 mål. Da er det noe galt med forsvarsspillet hos begge lag. Dessverre var feilen størst hos DFI. Der i gården hadde de åpenbart glemt at fellesferien er slutt. For lenge siden.
Mål på overtid vitner for øvrig om mangel på konsentrasjon. Det er en kritikk som rammer begge lag.
Stabæk stilte med B-stallen denne gangen, og mot slutten hadde de i følge Budstikka, syv juniorspillere og tre guttelagsspillere på banen. Likevel måtte DFI gå tomhendte i garderoben. Alle poengene havnet på Stabekk.
Nå ligger Lørenskog, som tuktet Fredrikstad 2, 3 poeng foran DFI. Det beste DFI kan håpe på nå, er at noen overrasker med å ta skalpen til Lørenskog, slik at DFI får en sjanse til å spille seg opp i ryggen på dem igjen.
At DFI selv skal ta poeng fra Lørenskog på Rolvsrud i den aller siste kampen i årets serie, har vi ingen tro på.
At DFI skal få med seg poeng hjem fra Mjøndalen, finner vi heller ikke sannsynlig.
Da er det mot Valdres på Blåbærmyra, samt mot Fredrikstad 2 og Strømsgodset 2 på Seiersten, at DFI må hente poengene. Men det er vanskelige kamper. 2.-lagene har en lei tendens til å toppe lagene med elitespillere, når det gjelder. Ingen bør derfor bli overrasket dersom det blir meget sparsomt med poeng på DFI i de fem gjenstående kampene.
Vi har tidligere tippet at DFI blir nummer fire i årets serie, samtidig som vi sterkt har ønsket at vi tar feil. Akkurat nå er det imidlertid mye som tyder på at det går den vegen.
Det var under 100 tilskuere som hadde brydd seg om å møte opp på Seiersten for å se kampen mot Stabekk.
Det forteller sitt.

Ingen kommentarer: