fredag 5. september 2008

Bilen på taket venter på unger på nye Ullerud barnehage

Foto: Kow d.e. 050908 ©
Klikk på bildet for å se større versjon

Fin bil venter på viltre unger.

Høyt oppe på en container utenfor Ullerud nye barnehage, som ungene ennå ikke har tatt i bruk, står en flunkende ny bil.
Ikke en sånn i metall og plast, men en skikkelig trebil med store sylindere som hjul. Sylindere som unger kan krype igjennom.
- Hvorfor står bilen der, høyt oppe i lufta?
-- Tja, vi hadde vel ikke noe annet sted å sette den, sier Per Olav Øby fra Sellebakk.
Han er arbeidsleder og representerer firmaet Backe Østfold som har hovedentreprisen på den nye barnehagen som i følge Ullerud barnehages nettsider skal stå ferdig høsten 2008.
Når nå det måtte være. Hos oss er det høst allerede.
Utearealene er det Sarpsborg Park og Anlegg AS som tar seg av, så det er mange østfoldinger som sammen har ansvaret for å få den nye, flotte barnehagen ferdig etter planen.
- Så det er ikke for å gjøre klart for alle og enhver at det er en barnehage som bygges her, og at ungene snart skal flytte inn og leke med lekeapparater som denne nye, fine bilen?
- Nei, egentlig ikke. Det var vel helst for å ha den på et sted hvor den står trygt og ikke er i vegen, sier Øby.
Så vidt vi kan bedømme situasjonen, kan det det ikke være veldig lenge igjen før tilværelsen i brakkene ved golfbanen er over, og unger og voksne kan flytte inn i en flunkende ny barnehage med splitter nye leker som bilen på taket.
De har noe å glede seg til.

Ingen kommentarer: