Knut Hovel Heiaas har fått i gang scoringsfoten. I dag scoret han to.

DFI - Strømmen 4-1

Det begynte ikke så bra.
Strømmen dominerte og gikk etter 22 minutter i føringen med 1-0.
Gleden varte i 14 minutter. Da satte Knut Hovel Heiaas inn sit første for dagen.
Resten av omgangen var jevnspilt, men Romerikes Blad som refererte på internett, mente at DFIs utlikning var lettvint og ufortjent, og at Strømmen var mest pågående, skapte mest og burde ledet til pause.
Etter hvilen kommer et helt "nytt" DFI-lag ut for å ta fatt på 2. omgang.
Laget er ikke til å kjenne igjen, og overtar straks styringa.
Etter vel 10 minutter skrur Henrik Salveson en corner rett i mål, og etter det er det i praksis bare "ett lag på banen".
Bjarne Totland øker ledelsen til 3-1 når han sikkert setter en straffe i mål, og endelig scorer Heiaas sitt andre for dagen med en ball som først går i stolpen og deretter i ryggen på keeper og inn. Heldig, men virkningsfullt. Mål er mål.
Dommeren legger til 4 minutter, men de gjør verken fra eller til.
DFI vinner 4-1, går forbi Follo som har spilt en kamp mindre, og ligger 3 poeng og 7 mål etter Lørenskog som i siste liten slet seg til en seier over Manglerud Star.
4-1 er bra, men er det bra nok?
Det er trangt i toppen, og målene kan komme til å få stor betydning. Det gjelder å putte på når man spiller mot klart svakere lag.