søndag 14. september 2008

DFI: 3 nye på Modum

Trygve Velten scoret og startet snuoperasjonen som gav seier mot Modum på Åmot

Modum - DFI 2-4

Modum er ikke noe lett lag å hanskes med. Det fikk DFI merke. Før det var gått 25 minutter ledet hjemmelaget 2-0. Fortjent.
Men så våkner guttene fra Badebyen og snur kampen. Heldigvis.
Det begynner med at Trygve Velten setter et frispark rett i nettmaskene før Modum-spillerne har fått somlet seg på plass.
DFI kan gå til pause med 1-2. Laget har spilt seg opp, og alt håp er ikke ute.
Etter pausen blir DFI stadig bedre.
Fem minutter ut i 2. omgang får laget straffe fordi Modum-keeperen drar ned Knut Hovel Heiaas.
Bjørn Totland setter straffa greit i mål, og det er balanse i regnskapet.
Men DFI stanser ikke der. Nå har de fått blod på tann, og Fredrik Dahm scorer kontant på et langskudd. DFI er i føringen.
Men ett mål er ingen sikkerhetsmargin, så Henrik Salveson legger like godt på til 4-2 i Badebyguttenes favør.
Tre nye poeng er sikret.
Den 33 år gamle Modumspilleren, Rune Hagen, som debuterte for Modum mot DFI og vel skulle være en forsterkning av laget og en slags "redningsmann", uttaler til Bygdeposten som utkommer på Åmot:
- Hvis Drøbak/Frogn er et av de bedre lagene i avdelingen, bør vi klare å hamle opp med mange lag.
Ja, ”kjeften og modet har hjælpt no so mang ein”, men å snakke nedsettende om kvalitetene til et lag som man taper 4-2 for, taler mer om skuffelse enn om innsikt i fotball. For i fotball er det målene som teller.
Med denne seieren klamrer DFI seg fast i teten – men der er det trangt. Mjøndalen vant overbevisende. Nå spørs det hva Lørenskog og Follo klarer.
Enkelte avskrev DFI denne sesongen fordi ”Kenta” ikke kom tilbake.
Som vi tidligere har skrevet: Kanskje det var like bra. Både for DFI og ”Kenta”.
Foreløpig tyder mye på at vi har rett.
Vi krysser fingrene og håper at DFI holder distansen ut, og vi følger med interesse ”Kenta”s Lyn-karriere.
Forhåpentlig setter laget hans nok en gang VIF på plass i morgendagens ”lokalderby” i Oslo.