søndag 13. september 2009

De minste inntok Seiersten


Foto: Kow d.e. 120909 ©
Klikk på bildene for å se større versjon


Idrettens Grunnskole inntok Seiersten og gav de minste opplevelsen av å konkurrere og utfolde seg på en ordentlig idrettsbane med publikum og skikkelig speakertjeneste og alt som hører et idrettsarrangement til.

DFI gjør en kjempejobb på mange områder.
Klubben organiserer idrettsaktiviteter for store og små, tilbyr sportslige opplevelser til dem som bare vil se på, drifter idrettsanlegg - og driver et storstilt rekrutteringsarbeid.
Et relativt nytt, men meget viktig ledd i rekrutteringsarbeidet er Idrettens Grunnskole Frogn (IGF)
I går, lørdag, hadde IGF aktivitetsdag på Seiersten stadion. Der fikk mange små mennesker utfolde seg, være aktive, "konkurrere" og i det hele tatt stifte bekjentskap med den fysiske aktivitetens mange gleder og idrettens stimulerende miljø.
Vi får håpe at mange følte seg inspirert og stimulert.
Stimulert til å fortsette å drive idrettslige aktiviteter når andre gjøremål etter hvert melder seg og vil konkurrere om deres oppmerksomhet.
Mangt et engstelig øye ute på idrettsbanen søkte nok foreldre og andre voksne som var sendt på tribunen av en streng speaker. Og mange voksne skulle trolig gjerne vært nær sine håpefulle små der ute.
Som imidlertid klarte seg bra selv sammen med foreldre og andre foresatte som fungerer som ledere for denne verdifulle rekrutterings- og bli-kjent-virksomheten.
Foreldre, besteforeldre og større og mindre søsken på tribunen har sin viktige oppgave i å sørge for at de små rekruttene ikke gir opp ved første motgang, men blir til de har funnet sin idrett og gleden ved fysisk utfoldelse i organiserte former.
IGF er en døråpner.
Mange idrettsgleder venter for den som holder ut.

Ingen kommentarer: