lørdag 29. desember 2007

Stadig flere utstemplede kort fra Drøbaknissen

DrøbakNotater skrev for et par dager siden at Drøbaknissen måtte ha tatt seg en blund i stedet for å stemple julekort. Han må ha sovet både dypt og lenge for undersøkelser viser at tallet på ustemplede kort bare øker. Kortene, som er levert til Julehusets butikk ved Torget i to omganger, er verken stemplet med nissens eget stempel eller av postverket.

At dette bare er et forhold som har rammet våre kort, er lite trolig. Jeg anbefaler at folk foretar en liten kontroll. Hvis kort som innleveres til nissen, går ut i verden uten Drøbaknissens stempel, er både reklame- og hyggeeffekten borte. Det taper både Julehuset og Drøbak på. Og vi som er litt stolte av Drøbaknissen og gjerne vil pryde kortene våre med ham og markedsføre ham for våre kontakter.

Kanskje Drøbaknissen trenger avlastning? Hvis folk fikk adgang til nissestemplet, kunne de sikkert stemple sine egne kort. Postverket måtte kunne overtales til å akseptere det. Slik det er nå, blir en del kort ikke stemplet i det hele tatt, og det kan jo ingen være tjent med.
w

Ingen kommentarer: