torsdag 20. desember 2007

Industrifelt på Horgen: Veger er noe man lager

At en del av området på Horgen bør brukes til industriformål, er åpenbart. Vegvesenet har rett i at vegutløsningen ikke er god, men veger er ikke en statisk, fast størrelse. Det er noe man lager.

Avfarten til E6 burde vært i orden - både sydover og nordover. Noen - inklusive vegvesenet - burde skjønt at det ville bli behov for veger for å få brukt Horgenområdet og andre nærliggende områder til et samfunnsnyttig formål. Så forutseende var ikke de rette myndigheter. Da får de være etterpåkloke og bøte på skaden. Ikke sette seg på bakbeina.

Terje Johansen håper at et nytt flertall på Stortinget skal gjøre veg i vellinga. Partiet hans og de andre såkalte "borgerlige" partiene kunne løst saken for lenge siden, hvis de hadde ønsket. Det har de ikke gjort. De har derfor ikke noe å rose seg av. Her gjelder det å samle alle gode krefter og bygge allianser, ikke skillemurer som blir vanskelige å overstige. Et nytt framstøt fra et samlet, enig kommunestyre vil være et godt utgangspunkt.

Men for all del: Motstå fristelsen til å framstille Horgen som et alternativ til Holt. Da blir det ingen enighet. Her er det snakk om både og.
w

Ingen kommentarer: