søndag 10. august 2008

DFI under pari

Raufoss - DFI 2-0

DFIs Espen Haug (bilde fra DFIs nettside) bør lære av sin navnebror i Raufoss hvordan man setter inn straffer. Når skal guttene hans lære at straffe = mål?

Tenkte vi det ikke.
Her har DFI klatret på tabellen med godt spill og stor selvtillit, og så går de bort og taper for Raufoss.
DFI var tannløse foran mål hevdet fra-minutt-til-minutt-kommentatoren i Oppland Arbeiderblad.
Og det må de ha vært.
Dessuten brente de en straffe på stillingen 1-0 til Raufoss som til forskjell fra DFI, viste seg i stand til å score fra straffemerket. La gå at Raufosskeeperen var god eller heldig, men en riktig satt straffe skal være umulig å redde uansett hvor god eller heldig keeperen er. En brent straffe er en bom. Det må DFI snart lære.
Å slippe inn mål i sluttminuttet er også et svakhetstegn. Det kan tyde på manglende konsentrasjon.
Med seier kunne DFI fortsatt ligget på hjul med Lørenskog. Nå er det betydelig lengre fram til opprykk.
Skulle de nå også tape mot Follo, er mye ødelagt. Både når det gjelder tabellplassering og tilskueroppslutning.
Det er ikke langt fra Kapitol til Den tarpeiske klippe. Heller ikke i fotball.