søndag 31. august 2008

Endelig 3 poeng

Andreas Birkeland, Knut Hovel Heiaas (t.v.) og Tim Strøm Pedersen (t.h.) scoret. Det gjorde, dessverre, Christian Davidsen også.

DFI - Sprint-Jeløy 3-1

Se der, ja.
DFI kan når de vil.
Men Follo slo Valdres borte på kunstgresset på Blåbærmyra, så DFI ligger stadig på fjerdeplass – to poeng etter rivalene fra Ski.
Sprint kom til Seiersten med håp om å gjøre det bedre enn forrige uke da de tapte hjemme mot bunnlaget Strømmen, men å slå ”topplaget” DFI var en urealistisk forventning, selv om laget fra Jeløya presset hardt i 2. omgang.
Riktignok spilte DFI og Sprint uavgjort 1-1 i vårens kamp, og etter ferien har badebyguttene vist åpenbare svakhetstegn, men Sprint står tross alt med ”begge bein i gjørma” faretruende langt nede på tabellen som Moss Avis så uttrykksfullt beskriver det.
Og heldigvis ble vi spart for negative overraskelser.
Etter 12 minutter setter Andreas Birkeland inn 1-0, og seks minutter senere legger Knut Hovel Heiaas på til 2-0.
Så er det Christian Davidsens tur til å tegne seg på scoringslista, men han setter ballen i eget mål.
Rett før kampen er over, utligner Tim Strøm Pedersen selvmålet ved å putte på nok en gang slik at sluttresultatet blir 3-1 i en kamp der DFI scorer alle målene, og er det førende laget fra start til dommeren blåser av - selv om Sprint tok seg opp etter pause.
En avis skriver at kampen var kjedelig, men hva er det?
Fire mål, hvorav 1 selvmål, flere misbrukte, ”opplagte” sjanser og 3 kjærkomne poeng lyder ikke kjedelig. For i fotball er det målene og poengene det handler om.
La oss håpe at DFI er tilbake på vinnersporet.
Skulle Mjøndalen og Lørenskog nå avgi poeng, kan høstsesongen bli morsommere enn vi en stund hadde fantasi nok til å håpe på.