søndag 12. oktober 2008

Mjøndalen ble for sterke


Espen Haug har gjort en god jobb med DFI selv om laget ikke greide å innfri alle overdrevne forventninger.


Mjøndalen-DFI 3-1

Jojo-laget DFI måtte reise slukøret fra Nedre Eiker stadion.
Mjøndalen ble for sterke. Som ventet. For som vi tidligere har skrevet, gir ikke bruntrøyene ved dørene - og slett ikke på hjemmebane. Det har de tydelig vist i årets serie.
DFI ligger nå på 4. plass fordi 2.-laget til Stabæk presset seg foran. Ender det sånn, får vi rett for vi har lenge tippet at DFI blir nummer fire, men vi har samtidig sterkt håpet at vi tar feil. Det ser det dessverre ikke ut til at vi gjør. Hvis da ikke Raufoss går forbi og henviser DFI til 5.plassen.
Vi har tidligere advart mot Raufoss og kalt laget "runner up", og det er det. Det klatrer. 2-0 over Lørenskog i denne runden er sterkt. Raufoss kan slå hvem som helst, og Follo i avslutningskampen kan bli lett match.
For DFI gjenstår det å ta 3 poeng fra Strømsgodset 2. Lørenskog blir nok for sterke. Men Godset trenger poeng. Det er farlig tett nedover på tabellen. Til og med Sprint-Jeløy som ligger nest sist, kan teoretisk ende på 30 poeng.
DFI bør derfor ikke ta noe for gitt, men samle seg til et nytt krafttak mot drammenserne på Seiersten 18. oktober.
Uansett har laget under Espen Haugs ledelse levert en flott sesong - i overkant av hva selv de mest optimistiske torde å håpe på.
DFI har sannelig ingen ting å skamme seg over. Vi er stolte av laget.
Og: Opprykk ville bare betydd krav om opprusting av Seiersten og en masse økonomiske fortredeligheter. Vi får trøste oss med det.
Follo snakker vi ikke om.

Ingen kommentarer: