søndag 19. juli 2009

DFI banket Hødd


Har Trygve Velten i det hele tatt scoret før i år? Mot Hødd scoret han tre. Kommer han mer til sin rett når de tre renegatene er borte? (Bilde fra DFIs nettside.)

DFI – Hødd 6-2

DFI løftet seg selv etter håret.
Det er i følge naturlovene umulig, men DFI gjorde det likevel.
6–2 mot Hødd er mer enn solid. Det er overveldende.
Men det er et skår i gleden: At badebyguttene slapp gjestene fra Ulsteinvik inn i kampen på stillingen 2-0 og lot det bli 2-2 før de igjen dro fra, er et klart svakhetstegn. Et mer effektivt lag enn Hødd, kunne fort snudd kampen der, men heldigvis gikk det bare vel 5 minutter før René Elshaug brakte DFI i føringen igjen.
Trygve Velten ble dagens mann. Han scoret 3.
DFI har tydeligvis hatt godt av ”ferien” og gjorde sine saker bra.
På den annen side hadde Hødd maksimal ”uflaks” med avslutninger og dødballer rett på keeper, ballen i tverrliggeren og skudd rett utafor, mener Sunnmørsposten.
Når DFI vurderer situasjonen, bør trenerduoen derfor ikke glemme at de møtte et lag som ikke ”hadde dagen”.
Et avgjort lyspunkt ved denne kampen var i tillegg til seieren og de tre poengene at savnet av de tre renegatene som forlot klubben da Espen Haug måtte gå, ikke var følbart.
Primadonnaer kan DFI godt klare seg uten, viste det seg.
I neste runde skal DFI møte Lørenskog på Rolvsruds kunstgress.
Da gjelder det å holde oppe tempoet, gå-på-humøret, samspillet og scoringsevnen fra Hødd-kampen, for seieren over Ulsteinvikingene gav egentlig ikke DFI noe pusterom.
Ullern slo Strindheim og puster DFI i nakken.
Det er kortere veg til bunns enn noen gang før, så det gjelder å plukke poeng – hvis man vil unngå å gå den tunge vegen ned i 3. divisjon.
Follo vant igjen, topper tabellen og snuser på opprykk til 1. divisjon. Fotballhegemoniet i Follo ligger nå så avgjort i Ski.
Vi håper at dette tenner DFI-spillerne til ytterligere øket innsats.

Ingen kommentarer: