søndag 16. mars 2014

Kulturskolens FAME-linje med velspilt ungdomsteater

Foto: Kow d.e. 15032014 ©
Klikk på bildene for å se større versjon

Tallulah (Ann Helen Kleiven) t.h. jobber som danser hos Fat Sam. Her flirter hun med en noe motvillig Bugsy Malone (Marie Camilla Winther)


Bugsy prøver å få snøret i bånn hos Dolly (Maria Kvist) som prøver å få jobb som sangerinne på restauranten til Fat Sam og drømmer om Hollywood.


Restauranteieren og gangsterlederen Fat Sam (Karoline P. Ulfsdatter Schau) med bart og rød overdel, og gjengen hans, kjemper med gangsteren Lapse Danny (Heidi Mørkhagen Granum) med bart og blank hatt, og hans gjeng om hegemoniet i Chicagos underverden. Blodet flyter.


Leder i Frogn Kulturråd, Gunnar Bjerknes Haugen, overrekker blomster og takker skuespillerne, musikerne, og alle som står bak forestillingen, for vel utført arbeid.


Regissør og instruktør Elisabeth Seljevold Fladmoe tar mot rosen og blomstene på vegne av teamet og deler den velfortjente takken med de aktive og med sine medarbeidere.


Oversikten over roller og oppgaver viser hvem som gjorde hva for å bringe den meget vellykkede forestillingen vel i havn. Tre fulle hus satte kronen på verket.


FAME-linja ved Frogn kulturskole har brukt studieåret til å innstudere ungdomsmusikalen Bugsy Malone.
Fredag og lørdag viste musikerne og de unge skuespillerne resultatet for tre fulle hus i kultursenteret på Dyrløkkeåsen skole.

Skuespillere, musikere og instruktører har ikke ligget på latsiden.
Det syntes på resultatet.
Musikken var upåklagelig, og de unge skuespillerne spilte og sang med stor spilleglede.
Flere av prestasjonene var imponerende.
Lederne har åpenbart gjort en god jobb.

Mange barn om unge har vært innom i løpet av de tre forestillingene.
Spillegleden, de fine sangene som ble overbevisende framført, og kvalitetsnivået på skuespillerprestasjonene, fikk nok mange av de yngre til ønske å være med ved en seinere anledning.

Som man ser av deltakerlista ovenfor, var det denne gangen jenter som besatte alle rollene - også "gutterollene".
I sin takketale ytret Kulturrådets leder, Gunnar Bjerknes Haugen, ønske om at også noen gutter skulle komme med.
Forhåpentlig vil årets meget vellykkede forestilling føre til at også noen av kommunens gutter og unge menn søker seg inn ved FAME-linja ved neste anledning.

Ingen kommentarer: