søndag 4. mars 2012

Nybakt brød i Buggen

Foto: Kow d.e. 01032012 ©
Klikk på bildene for å se større versjon


Ina Johansen kan by på flere slag lekre, ferske bakervarer.

Flere har prøvd seg i det vesle kjellerlokalet ved foten av Buggebakken. La oss håpe at Håndverksbakeriet får et langt liv der.

Det er ikke lett å overleve som forretningsdrivende i Drøbak.
Det forhindrer ikke at folk etablerer ny virksomhet.
Siste skudd på stammen er Håndverksbakeriet i bunnen av Buggebakken.
Det drives av Mette Ulriksen.

Norges minste?
Enkelte bukker kanskje under fordi de slår for stort på.
Det gjelder ikke det nye bakeriutsalget som bør gjøre det skarpt i konkurransen om å være Norges minste butikk.
Hvis to kunder er innenfor døra samtidig, er butikken full.
Her gjelder det å handle og komme seg ut igjen.

Ferske bakervarer
Når man først er kommet innenfor, er det imidlertid ikke noe å si på stemningen.
Eller servicen.
I det intime lokalet som dufter forførerisk av ferske bakervarer, tar Ina Johansen fra Drøbak i mot kundene med et hyggelig smil og presenterer varene butikken har å by på.
Ferske bakervarer av aller ypperste kvalitet.

Godt besøkt
Om folk har oppdaget det nye bakeriet, bør vi ikke spørre om.
Vi kan ved selvsyn konstatere at kunder stadig stikker innom for å kjøpe noe ferskt og godt.
Noen åpenbart i all hast fra jobben for å finne en erstatning for matpakka, og andre for å handle inn brødvarer til familien.
Store lekre, velduftende brød som får tennene til å løpe i vann.
Problemet blir hvordan man skal kunne slutte i tide og ikke spise seg altfor sprengmett altfor ofte.
Fristelsene er nesten uimotståelige.

1 kommentar:

Anonym sa...

Byens beste!